Στον Super Sport FM 104.0 φιλοξενήθηκε ο Τάκης Αντωνίου που σχολίασε το ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ, τον Σκουφέτ, αλλά και το επικείμενο ντέρμπι «αιωνίων».
Για την παρουσία του Σκουφέτ: «Ήταν πολύ καλός με την ΑΕΚ και δεν πρέπει να αμφισβητείται η παρουσία του Σκουφέτ. Ναι έχει και τον Μιχαήλ και κάποιοι λένε ότι πρέπει να παίζει ο Νεόφυτος. Ναι, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και το έδειξε πολλές φορές, όμως δεν βοηθούν κανένα με το να γίνεται αυτή η κριτική. Χρειαζόταν μία καλή εμφάνιση ο Σκουφέτ, για να διαλύσει τις αμφιβολίες, να αισθάνεται δυνατός και με αυτοπεποίθηση».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν κατάφερε το ΑΠΟΕΛ να βρει αντίδοτο στην παρουσία της ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο. Κρατώ τα αντανακλαστικά όμως που έδειξε με την αντίδραση στο β’ ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική, όμως δεν έχει τέτοια ποιότητα στο ρόστερ που να κάνει τέτοια διαφορά εντός των τεσσάρων γραμμών. Ήταν όμως ανώτερη. Αυτός είναι ο λόγος που δεν βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο, μετά όμως βρήκε το αντίδοτο».
Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Έχει πολλές απουσίες στην μεσαία γραμμή το ΑΠΟΕΛ. Εκεί βλέπω ότι είναι το σοβαρότερο πρόβλημα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ελπίζω να βρει τις λύσεις ο προπονητής. Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη ομάδα τα δυο τελευταία χρόνια και θεωρώ πως στον τομέα της ετοιμότητας, έχει ένα προβάδισμα έναντι του ΑΠΟΕΛ. Αντιλαμβάνεστε πως σε ένα ντέρμπι, μπορεί να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό. Δεν είναι το ντέρμπι των προηγούμενων χρόνων, όπου το ΑΠΟΕΛ ήταν αήττητο από την Ομόνοια. Τώρα, υπάρχει φαβορί και είναι η Ομόνοια. Είναι αλήθεια, ότι είναι και πιο έτοιμη και λόγω των απουσιών που έχει το ΑΠΟΕΛ. Αν είχε το ΑΠΟΕΛ όλους τους παίκτες διαθέσιμους, θα έλεγα ότι θα ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Είναι το θέμα ετοιμότητας».
Για το τι αλλάζει στο ΑΠΟΕΛ: «Είναι ο τρόπος παιχνιδιού πλέον με τον Σωφρόνη αλλά και παίκτες που αλλάζουν. Είναι ο Τσεπάκ, που πιστεύω είναι καλός παίκτης. Είναι ο Σατσιάς, που μπορεί να βοηθήσει στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Υπάρχει και ο Νατέλ, όμως στους τελευταίους αγώνες, είναι μακριά από τον καλό του εαυτό».
Για την προσέλευση στο ντέρμπι: «Αναμένεται να έχει πολύ κόσμο. Να θυμηθούμε λίγο από τα παλιά, του πρόσφατου παρελθόντος».