Η Ρεάλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σερίφ Τιρασπόλ, κλείδωσε την πρόκριση κι έκανε άλμα πρωτιάς. Στο Europaσυνεχίζουν οι Μολδαβοί.

Στο 9ο λεπτό ο Αθανασιάδης έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Κρόος και στην επαναφορά ο Μπενζεμά σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 17’ ο Αθανασιάδης είπε όχι και σε πλασέ του Ροδρίγο. Ωστόσο στο 30ο λεπτό ο Αλάμπα εκτέλεσε το φάουλ από καλό σημείο, η μπάλα βρήκε στον Κριστιάνο και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 0-1.

Στο 40ο λεπτό το σουτ του Καρβαχάλ από τα δεξιά πέρασε μόλις έξω και στο 45+2’ ο Κρόος έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε για λίγο τη γραμμή κι έτσι ήρθε το 0-2.

Η Ρεάλ πίεσε και στην επανάληψη και στο 55’ ο Μπενζεμά με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3 ενώ στο 62’ η κεφαλιά του Ντουλάντο πέρασε μόλις έξω.

Στο 67’ ο Κουρτουά είπε όχι σε σουτ του Τραορέ ενώ στο 68’ η Σερίφ είχε και δοκάρι με τον Τιλ και στο 87΄η Ρεάλ απείλησε με τον Ασένσιο.

ΣΕΡΙΦ: Αθανασιάδης, Αρμπολέδα, Αντό, Κριστιάνο, Κοστάντζα (59’ Γιανσανέ), Καστανιέδα (59’ Νικόλοφ), Τραορέ (81′ Κοζοκάρου), Κολοβός (59’ Ζουλιέν), Ντουλάντο, Τιλ, Μπρούνο

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα (64’ Λούκας Βάσκεθ), Μιλιτάο, Καρβαχάλ (64’ Νάτσο), Μεντί (60’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο (84’ Ασένσιο), Βινίσιους, Ροδρίγο (84’ Μπλάνκο), Μπενζεμά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ