Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Παρί, η Σίτι κέρδισε με 2-1 και κλείδωσε την πρωτιά.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Κιμπεμπέ έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Ρόδρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαχρέζ έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά και ο Νάβας είπε όχι. Μάλιστα στο 18’ οι Μαχρέζ και Γκιντογκάν έκρυψαν την μπάλα, ο Αλγερινός έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Χακίμι έσωσε πάνω στη γραμμή ενώ στο 27’ ο Έντερσον έπεσε και μάζεψε μετά από σουτ του Νούνο Μέντες.

Στο 33ο λεπτό ο Γκιντογκάν έπιασε φοβερό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στο ίδιο λεπτό ο Μαχρέζ σούταρε και ο Νάβας του είπε όχι με φανταστική απόκρουση. Στο 43’ ο Νεϊμάρ έκλεψε έξω από την περιοχή κι άνοιξε αριστερά στον Εμπαπέ, ο Γάλλος πλάσαρε με τη μία αλλά αστόχησε.

Στο 50ο λεπτό ο Μέσι έκανε το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι στον Εμπαπέ που με σουτ κάτω από τα πόδια του Έντερσον, έκανε το 0-1.

Στο 61ο λεπτό ο Νάβας είπε όχι σε σουτ του Μαχρέζ έξω από την περιοχή, αλλά στο 63’ ο Ρόδρι σήκωσε πανέμορφα για τον Γουόκερ που έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ζέσους άφησε την μπάλα και ο Στέρλινγκ από κοντά με προβολή έγραψε το 1-1.

Στο 70ο λεπτό ο Ζέσους γύρισε πανέμορφα κι έκανε το σουτ από αριστερά αλλά ο Νάβας του είπε όχι και στο 74’ ο Νεϊμάρ έκανε όμορφη ενέργεια και βρέθηκε φάτσα με τον Έντερσον αλλά πλάσαρε άστοχα.

Και τελικά στο 76ο λεπτό ο Μαχρέζ σήκωσε όμορφα για τον Σίλβα που γύρισε με τη μία από αριστερά και ο Ζέσους από κοντά πλάσαρε για το 2-1.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Κανσέλο, Στόουνς, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Ζιντσένκο (54’ Ζέσους), Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Στέρλινγκ

ΠΑΡΙ: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Νούνο Μέντες (67’ Κέρερ), Γκέιγ (67’ Ντι Μαρία), Κιμπεμπέ, Αντέρ Ερέρα (Ντανίλο), Παρέδες, Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ