Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στην φόρα», ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.
«Το αγωνιστικό αυτή την εβδομάδα βρήκε την ομάδα να μην αποδίδει παρά την προσπάθεια που έγινε. Στο α’ ημίχρονο η Ανόρθωση δεν ήταν απλώς καλύτερη. Συνέβη αυτό που έγινε σε πολλά παιχνίδια μας που μας πληγώνει. Ο επιθετικός απολογισμός της ομάδας δεν είναι αμελητέος. Δεχόμαστε πολύ περισσότερα γκολ από τις ευκαιρίες που μας δημιουργεί ο αντίπαλος. Αυτό μας στοιχίζει. Πλην του αγώνα με τη Δόξα, στα υπόλοιπα δεν άξιζε να χάσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πέντε ήττες σε εννιά αγώνες. Δεν το αρνούμαστε, αλλά δεν μας ικανοποιεί. Η εντύπωση που προκαλεί η ομάδα στους οπαδούς της, προβληματίζει και το δ.σ. Θεωρούμε όμως ότι, οι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ, έχουν την ποιότητα και την προσωπικότητα να την οδηγήσουν εκεί που πρέπει να βρίσκεται».
Για το αν μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα η Ανόρθωση και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο. Την υποδεχόμαστε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κερδίζοντας μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία. Το γήπεδο είναι που θα μιλήσει όμως, προέχει το παιχνίδι με την Γάνδη, που μπορεί να μας φέρει πολλαπλά οφέλη, εν όψει και της ψυχολογίας. Και στον κόσμο που θέλουμε να καλέσουμε να είναι δίπλα της, αλλά και να συνεχίσουν να την πιστεύουν».
Για τον Κωστάκη Αρτυματά: «Αποκόμισε τραυματισμό, την ερχόμενη Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για να δούμε αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Γι’ αυτό και θα εκτίσει την ποινή του με την ΠΑΕΕΚ. Έχει και ένα πρόβλημα ο Αντωνιάδης, που δεν θα παίξει με την Γάνδη, αλλά ούτε με τον Απόλλωνα. Θα δούμε πότε θα μπορέσει να επιστρέψει».
Για το συμβάν στα αποδυτήρια: «Δεν γίνεται ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια να είναι συνεχώς αντικείμενο συζήτησης γιατί κάποιος που είναι εντός των αποδυτηρίων το διαρρέει. Είναι κάτι που πρέπει να τελειώσει κι αν δεν γίνει με τον έναν τρόπο, θα γίνει με τον άλλο».
Για τις εξελίξεις με Λάφερτι-Κατσαράβα: «Είναι σε επαφές με την διοίκηση και αυτοί και οι εκπροσώποι τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Για αγωνιστικούς λόγους, όπως μας μετέφερε και η τεχνική ηγεσία, μετά τον Ιανουάριο δεν υπολογίζονται. Οι παίκτες προπονούνται κανονικά, ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Τους παρέχεται κάθε υποχρέωση ως προς τα συμβόλαιά τους. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση και για τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να συνεχίσουν και αυτοί κάπου αλλού την καριέρα τους, αλλά και η ομάδα να μην μείνει εκτεθειμένη. Οτιδήποτε άλλο λέγεται, φέρνει αναστάτωση στον κόσμο».
Για αποχωρήσεις και προσθήκες: «Δεν θέλαμε να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο αυτή την περίοδο. Είναι κατανοητό πως όταν υπάρχουν αποχωρήσεις, θα υπάρξουν και προσθήκες. Είναι ένα ζήτημα το οποίο τρέχει σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τον προγραμματισμό, όμως καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ώστε να τοποθετηθούμε δημόσια. Θα γίνουν προσθήκες, αναλόγως με τις ανάγκες που έχει οι ομάδα μας».
Για την διαιτησία με τον Ολυμπιακό: «Εκεί που επικεντρώνονται τα παράπονα, είναι στην φάση με τον Σάλι. Είδαμε ένα διαιτητή, που αποφάσισε να βγάλει κάρτα και τον είδαμε. Μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν ο παίκτης που είχε δεύτερη κίτρινη, την έβαλε πίσω. Αυτό από μόνο του φέρνει την προκατάληψη. Θα καταγγέλλουμε διαιτησίες εκεί που χρειάζεται και θα πηγαίνουμε στα υψηλά δώματα της Ομοσπονδίας για να βελτιώνεται αυτό το κομμάτι».
Για την Ευρώπη: «Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Τα είχαμε και τα δύο παιχνίδια «καθαρίσει» και πληρώσαμε τα λάθη που πληρώνουμε και στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχει ξοφλήσει η ομάδα μας». 

Διαβάστε επίσης:

Δ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Επίσημη θέση για Λάφερτι-Κατσαράβα και αποχωρήσεις-προσθήκες!

ANOΡΘΩΣΗ: Νοκ-άουτ ο Αντωνιάδης! (ΧΑΝΕΙ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)