Πεπεισμένος ότι η Δόξα θα αρχίσει άμεσα να παίρνει την… άνω βόλτα, παρουσιάστηκε ο πρόεδρός της, Κώστας Χριστοδούλου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο οποίος ανέφερε πως παράγοντες άλλων ομάδων ενόχλησαν τον Μπαλντέ! Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Εγινε μία πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες μας, κρατάμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε. Περιμένουμε τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες.

Γιατί η ομάδα είναι στα χαμηλά: «Είναι πολλά πράγματα. Βάλαμε τέσσερα γκολ με την Ομόνοια και μέτρησε το ένα, πετύχαμε ένα με τον Εθνικό και δεν μέτρησε. Εμπιστευόμαστε τους προπονητές μας. Η Δόξα θα επανέλθει και θα εκπλήξει κόσμο. Μας λείπει ο Εμπραλίτζε και ο Χάρης Κυριάκου. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα».

Για τον Κώστα Σακκά: «Κάνει εξαιρετική δουλειά. Πέρυσι κάναμε λάθος με την αποχώρησή του, φέτος δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος

Για τον Μπαλντέ: «Επειδή είμαστε στην Κύπρο και δεν σεβόμαστε, θα παρακαλούσα κάποιους παράγοντες να σέβονται και να εκτιμούν. Έχει ενοχληθεί από διάφορους παράγοντες. Έχει συμβόλαιο με τη Δόξα, θα πάει εκεί που θέλει ο πρόεδρός της, όχι εκεί που θέλουν άλλοι. Κάποιοι… έξυπνοι παράγοντες πήραν την άλλη οδό, θα με βρουν μπροστά τους. Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του, μου μεταφέρουν το κάθε τι. Δεν φεύγει τον Δεκέμβρη ούτε με σφαίρες».

Για το ματς με την ΠΑΕΕΚ: «Δεν είναι τελικός, αλλά είναι σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΠΑΕΕΚ για την προσπάθειά της».

Για τους τραυματίες: «Ο Χάρης Κυριάκου ταλαιπωρείται από έναν ύπουλο τραυματισμό. Πήγε σε 2-3 γιατρούς, προσπαθούμε να το λύσουμε. Πιστεύω παίρνει το δρόμο της επιστροφής. Ο Εμπραλίτζε δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ».

Για την ΑΕΛ: «Έχει το ίδιο πρόβλημα με μας. Στο γκολ. Είναι πολύ καλή ομάδα, θα επανέλθει».

Για τη διαιτησία: «Στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές. Το 80% των νεαρών παιδιών αξίζουν να είναι εκεί. Ο κ. Μάζιτς κάνει εξαιρετική δουλειά».