Έδειξε ότι ταίριαξε με τον Νταμπό ως επιθετικό δίδυμο. Από το πρώτο λεπτό κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, «τρύπωσε» στην αντίπαλη άμυνα και βρήκε δίχτυα σε επίσημο αγώνα.
Πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλωνα (σκόραρε και κόντρα στην Ολυμπιάδα στο κύπελλο) και αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Ο λόγος για τον Λούκα Στορ ο οποίος περίμενε την ευκαιρία του και την άρπαξε από το μαλλιά στο ματς της Δευτέρας. Δεν είναι ο επιθετικός που θα… σκοράρει κατά ριπάς, έχει όμως διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους. Με τον Νταμπό δίπλα, έδειξε πιο κινητική με περισσότερες λύσεις η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα, απέναντι σε μία κλειστή άμυνα, δημιουργήθηκαν αρκετοί χώροι.
Το γκολ που πέτυχε, δεδομένα θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια. Και με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι δύο τους θα συνθέσουν το δίδυμο στην επίθεση κόντρα στην Ανόρθωση.
Άξιο αναφοράς το γεγονός πως το τελευταίο γκολ που πέτυχε ο Λούκα Στορ σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, ήταν με τη φανέλα της Δυναμό Δρέσδης στις 27 Φεβρουαρίου του τρέχον έτους, σε παιχνίδι με την Ίνγκολσταντ.
Δείτε το γκολ του:

Κύπρος Εγγλέζος