Ο προπονητή της Καρμιώτισσας, Άγγελος Ευθυμίου, μίλησε στο balla για την σημαντική νίκη της ομάδας των Πολεμιδιών κόντρα στην Αγία Νάπα με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική. Τι μας είπε για την προοπτική της ομάδας και την συνέχεια:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε κόντρα στην Αγία Νάπα. Σίγουρα κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο όμως έπρεπε να προσπαθήσουμε αρκετά. Ελέγχαμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκειά του και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το 1-0 ως ένα εύθραυστο αποτέλεσμα, ήταν επικίνδυνο. Εν τέλει έμεινε μέχρι το τέλος και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλαμε. Τακτικά ήταν αρκετά σωστή η δουλειά από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από θέμα πάθους και θέλησης. Έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και σαφώς είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εικόνα που είδα».
Για το ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βλέπουμε ότι είναι καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογία. Είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω μας. Είδαμε ότι σε όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνη. Δεν είναι τυχαία που είναι σε αυτή τη θέση, αφού είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στο «Στέλιος Κυριακίδης» όμως, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στους εαυτούς μας και θα δώσουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε. Θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Κύπρος Εγγλέζος