Αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε η Τότεναμ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λιντς καθώς δεν κατάφερε να βρει το δρόμο για τελική προς την εστία για ακόμη ένα σαρανταπεντάλεπτο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Τότεναμ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη απέναντι στη Λιντς επικρατώντας με 2-1 στο Βόρειο Λονδίνο. Οι «σπερς» που βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο από το γκολ του Τζέιμς, επέστρεψαν και βρήκαν τον τρόπο να ανατρέψουν το σκορ, παίρνοντας μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια.
Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν απογοητευτική, με την Τότεναμ να μην καταφέρνει να σουτάρει ούτε μία φορά προς την εστία του Μελιέ, καταγράφοντας αρνητικό ρεκόρ για την λίγκα.
Προσθέτοντας και το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο του αγώνα απέναντι στη Λιντς, η Τότεναμ δεν κατάφερε να επιχειρήσει ούτε ένα σουτ στο στόχο για έξι συνεχόμενα ημίχρονα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ξεκινώντας από το 2ο ημίχρονο της Γουέστ Χαμ, συνεχίζοντας με τα δύο ενενηντάλεπτα απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον και καταλήγοντας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των «παγωνιών», οι «σπερς» συμπλήρωσαν 270΄αγωνιστικά λεπτά χωρίς να απειλήσουν την αντίπαλη εστία απογοητεύοντας φυσικά τους φίλους της ομάδας.
Ωστόσο, το πρώτο σουτ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί η ανατροπή, που μετέτρεψε τις αποδοκιμασίες σε χειροκρότημα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.