Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο β’ ημίχρονο και από το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ έφυγε με βαθμό από μια δύσκολη έδρα ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Μάλιστα τόνισε ότι αν ήταν πιο προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές του θα μπορούσαν να έπαιρναν και τη νίκη.
«Ξέραμε πολύ καλά πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, ισορροπήσαμε και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε με καλύτερη τελική προσπάθεια να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε την προσπάθεια, το μηδέν παθητικό και συνεχίζουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Φύγαμε από άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δύσκολη έδρα και επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια. Με κάποιες επιστροφές που θα έχουμε στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και τους θέλουμε και στο ντέρμπι που ακολουθεί. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ» είπε ο Αυγουστή.
Τι ήταν αυτό που αλλάξατε και βελτιώθηκε η ομάδα; «Κλείσαμε πιο πολλούς χώρους γιατί ο αντίπαλος βρήκε χώρους και έπαιζε χωρίς πίεση. Προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε και τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι».
Τι κρατάτε από το παιχνίδι και τι έφταιξε στο α’ ημίχρονο και η ομάδα δεν ήταν καλή; «Κάποιες φορές δεν σου βγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Πρέπει να έχεις και Plan B. Ευτυχώς δεν σκόραρε ο αντίπαλος, διορθώσαμε κάποια πράγματα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που μπήκαν και βοήθησαν. Ξέρουμε πόσο δύσκολη έδρα είναι η «Αρένα» με τον κόσμο στο γήπεδο».