Δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του Πεπ Γκουαρδιόλα ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από το ταξίδι στην πατρίδα του για τα ματς της εθνικής του ομάδας, βρέθηκε και δεύτερος Βέλγος φορέας της COVID-19. Ο λόγος για τον εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τόργκαν Αζάρ, ο οποίος αν και αγωνίστηκε κανονικά στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Στουτγκάρδη, εντούτοις βρέθηκε θετικός λιγότερες από 48 ώρες αργότερα.
Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεν θα μπορεί να δώσει το παρών στον αγώνα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τετάρτη, αλλά ήθελε επίσης να μεταφέρει ηρεμία, λέγοντας ότι ο Βέλγος δεν είχε καμία επαφή με κανέναν συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ την Κυριακή ή την Δευτέρα, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κίνδυνος κρούσματος εντός του συλλόγου.
Παράλληλα, η ανακοίνωση της Μπορούσια κατέστησε σαφές ότι όλοι οι παίκτες, τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ομάδας, όπως και τα αντίστοιχα προπονητικά τιμ τους είναι 100% εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Επομένως δεν απαιτούνται περαιτέρω μέτρα καραντίνας, καταλήγει η ανακοίνωση των Βεστφαλών.