Σημαντικό όσο και δύσκολο τρίποντο για τη Βερόνα, που επικράτησε με 2-1 της Έμπολι και βλέπει Ευρώπη.
Στο 17ο λεπτό η Έμπολι άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Χέντερσον ενώ στο 23’ μετά από σέντρα από αριστερά, ο Πιναμόντι αστόχησε εξ επαφής και στο 44’ ο Καπράρι πάτησε περιοχή από αριστερά και γύρισε για τον Γκίντερ ο οποίος από ιδανικό σημείο, πλάσαρε άστοχα.
Η Βερόνα μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Λάζοβιτς σέντραρε από αριστερά και ο Μπαράκ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 62ο λεπτό ο Καπράρι γηύρισε όμορφα κι έκανε το σουτ αλλά ο Βικάριο είπε όχι και στο 67’ ο Στούλατς σέντραρε από αριστερά, ο Πιναμόντι έβαλε την προβολή στο πίσω δοκάρι και ο Ρομανιόλι με πλασέ εξ επαφής έγραψε το 1-1.
Μάλιστα στο 73ο λεπτό ο Μοντιπό έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Μπαϊράμι, ενώ στο 78’ ο ίδιος έκλεψε από τον Λάζοβιτς κι έκανε το σουτ αλλά είδε τον Μοντιπό να του ξαναλέει όχι.
Και τελικά στο 90+1’ ο Ταμέζε έκανε το σουτ από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό της Έμπολι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.
ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Γκίντερ, Νταβίντοβιτς, Τσεκερίνι, Καζάλε (46’ Λάζοβιτς, 90+7’ Μανιάνι), Βελόσο, Ταμέζε (90+5’ Χόνγκλα), Μπαράκ, Καπράρι, Σιμεόνε (90+5΄Σούταλο)
ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Λουπέρτο, Ρομανιόλι, Φιαμότσι, Μαρκίτσα, Στούλατς (75’ Ασλάνι), Χέντερσοον (57’ Ρίτσι), Χάας (75’ Μπαντινέλι), Ντι Φραντσέσκο (84’ Ισμαΐλι), Μανκούζο (57’ Μπαϊράμι), Πιναμόντι
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ