Στην λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστίθεται ο Γιούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Σεβίλλη για ακόμη τρία χρόνια, αλλά αποτελεί διακαή πόθο του Νούνο Μέντες!
Τεράστια είναι η λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Ζινεντίν Ζιντάν, Μπρένταν Ρότζερς και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να προηγούνται, αλλά τα ονόματα να μην… σταματούν εκεί!
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα, ο Γιούλεν Λοπετέγκι συμπεριλαμβάνεται πλέον στους επικρατέστερους για να αναλάβουν τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω του Νούνο Μέντες. Του μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρά το γεγονός πως ο «πελάτης» του προτιμά τον Ζιντάν, θα ήθελε να δει τον τεχνικό της Σεβίλλης, να μετακομίζει στο «Όλντ Τράφορντ».
Μεγάλο «αγκάθι» στην εν λόγω υπόθεση αποτελεί σαφώς το συμβόλαιο του Λοπετέγκι με την Σεβίλλη. Δεσμεύεται για ακόμη μία τριετία, δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής και προς το παρόν δεν έχει πάρει θέση για τις φήμες που τον θέλουν να διαδέχεται τον Νορβηγό τεχνικό.
Πρόκειται για μία φήμη ακόμη ή για μία υπαρκτή πιθανότητα που θα μπορούσε να γίνει πράξη; Ούτως ή άλλως, άμεσα αναμένονται εξελίξεις…