Με δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΝΑΔ, Πάμπος Δημοσθένους, αποκάλυψε πως μετά τον αγώνα στον Κόρνο, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Καϊάφας, δέχθηκε επίθεση από τους γηπεδούχους!
«Mετά το τέλος του αγώνα, αν και υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα, ωραία συμπεριφορά από τον Κόρνο, δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν στον προπονητή Κώστα Καϊάφα με μίσος. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Ο Κώστας Καϊάφας δεν ήθελε να πάρει το θέμα στην Αστυνομία, υπήρχαν εκεί αστυνομικοί και έλεγαν ότι δεν είδαν τίποτα. Μας κορόιδευαν. Πήγαν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω, μας το είπε και ο προπονητής του Κόρνου, Άντρος Ευθυμίου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ελπίζω να πάρουν τα μέτρα τους αυτοί που πρέπει. Πήγε στο γιατρό, είναι καλά ευτυχώς. Ο προπονητής φεύγει πάντα πιο γρήγορα, δίνει το χέρι στον αντίπαλο προπονητή και πάει στα αποδυτήρια. Εμείς οι παίκτες μείναμε εκεί, για τις χειραψίες. Όταν είδαμε και ακούσαμε τις φωνές, ήταν ήδη αργά και έγιναν πολύ γρήγορα».
Η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς είχε νικήσει τον Κόρνο εκτός έδρας με 2-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.