Ο παλιός άσος των Κυπριακών γηπέδων Ρικάρντο Φερνάντες, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΠ (17:00 Primetel 1/Live balla.com.cy) ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη.
«Ο Άρης μπορεί να νικήσει, είναι δυνατός στην φετινή σεζόν και δεν είναι καθόλου τυχαία η θέση στην οποία βρίσκεται. Την ίδια στιγμή η Ομόνοια δεν βρήκε ακόμα τον τρόπο στην φετινή σεζόν να παίρνει τα παιχνίδια και γι’ αυτό έμεινε πίσω στην βαθμολογία. Η εικόνα και πορεία των δύο ομάδων είναι αντίθετη, με τον Άρη να κάνει τις καλές παρουσίες και να είναι ψηλά».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης; Μπορεί να παίξει Ευρώπη; «Πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα θα παλέψει. Είπα και πριν ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα».
Πως κρίνεις την πορεία της Ομόνοιας; «Περίμενα περισσότερα από την Ομόνοια. Με την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος περίμενα ότι θα είναι και πάλι στην κορυφή και σε αυτή την σεζόν. Τελικά έγινε το αντίθετο. Κάθε άλλο παρά πορεία πρωταθλητισμού έχει για την ώρα η Ομόνοια».

Χρίστος Χρίστου