Δυο συνεχόμενες νίκες δεν έχει καταφέρει να… κολλήσει η Ομόνοια τη φετινή σεζόν. Αυτό θα επιδιώξει να πράξει στο σημερινό (17:00) παιχνίδι με τον Άρη στο ΓΣΠ. Απέναντι στην ομάδα που αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος (στη θεωρία, διότι στην πράξη μόνο ως τέτοια δεν είναι), καλείται να βγάλει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε προ διακοπής στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό.
Τα δεδομένα του αντιπάλου είναι ασφαλώς διαφορετικά, όπως και η προσέγγισή του. Αυτό που δεν διαφοροποιείται ωστόσο είναι ο στόχος. Δεν την… παίρνει την Ομόνοια να μην νικήσει, για πολλούς και διάφορους (και φυσικά ευνόητους) λόγους. Μία νίκη θα σημαίνει ένα ακόμη βήμα προς τα μπρος, σε αντίθετη περίπτωση θα μιλάμε για ένα πισωγύρισμα.
Η λογική… λέει πως από τη στιγμή που στο Δασάκι η Ομόνοια ικανοποίησε με την απόδοσή της, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές. Είναι πιθανή η χρησιμοποίηση του Ουζόχο αντί του Παναγή, απ’ εκεί και πέρα όμως, οι υπόλοιποι δέκα πιθανόν να είναι οι Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής και Τσέποβιτς.

Ανδρέας Βεντούρης