Ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια στην Γάλλια αλλά και τον κόσμο επισκέφθηκε το Μουσείο Πλατινί για ένα μεγάλο αφιέρωμα. Οι απεσταλμένοι του TV 5 MONDE δημοσιογράφοι και τεχνικοί έμειναν κατενθουσιασμένοι.
Μάλιστα ο δημοσιογράφους που ήρθε στην Κύπρο και επιμελήθηκε το ρεπορτάζ έκανε και ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια.
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Dest. Francophonie @DFra... .14 Le lieu francophone le plus fou de #Chypre le Musée Platini créé par Philippis Stavrou << Platini >> puisqu'i a pris officiellement le nom du n10 français. 40669 objets de son idole, une personnalité et un musée hors norme à découvrir bientôt sur @TV5MONDE PLATINI 13"

Ο Κύπριος Πλατινί, ο Φίλιππος Σταύρου ετοιμάστηκε από νωρίς για το μεγάλο γεγονός, υποδέχθηκε τους Γάλλους και απάντησε όλες τις ερωτήσεις τους. Κατάλαβαν αμέσως το πάθος τους για τον Πλατινί και αυτό θα το μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο στην Γαλλική τηλεόραση.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Musée Platini MARI"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται