Η Σασουόλο συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ η Κάλιαρι μετράει, πλέον, πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Mapei Stadium», σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που είχε τέσσερα γκολ, 2-2, το ένα εξαιρετικό, και δυο πέναλτι.
Στο 7ο λεπτό, η πρώτη καλή στιγμή για τη Σασουόλο με τον Φρατέσι να πιάνει το σουτ και τον γκολκίπερ Κράνιο να τον σταματά με εξαιρετική επέμβαση. Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, με τον Σκαμάκα να αστοχεί από πλεονεκτική θεση. Η Σασουόλο συνέχιζε να καταγράφει τελικές και στο 27′, από εκτέλεση φάουλ, ο Ρασπαντόρι, από κοντινή απόσταση, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η Κάλιαρι απείλησε, για πρώτη φορά, στο 31ο λεπτό, με τον Τσεπιτέλι να σημαδεύει το δοκάρι, σε κεφαλιά. Στη συνέχεια και σε διάστημα τριών λεπτών, σημειώθηκαν δυο τέρματα. Στο 37ο λεπτό, η Σασουόλο άνοιξε το σκορ με τον Σκαμάκα να αξιοποιεί ωραία ασίστ του Μπεράρντι και να ανοίγει το σκορ. Στο 40′ ήρθε η απάντηση της Κάλιαρι όταν ο Ναντές πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ρασπαντόρι, έβγαλε τη σέντρα και ο Κεϊτά Μπαλντέ, με ανάποδο ψαλιδάκι, έκανε το 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τη Σασουόλο, αφού, στο 47ο λεπτό, ο Μπεράρντι πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 51′ ο Λυκογιάννης ανέτρεψε τον Φρατέσι, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι υπέρ της Σασουόλο και ο Μπεράρντι έκανε το 2-1 στο 51ο λεπτό. Όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φρατέσι που ανατράπηκε, στη φάση του πέναλτι που πήρε η Σασουόλο, ανέτρεψε τον Ζοάο Πέδρο. Αυτή τη φορά, το πέναλτι δόθηκε υπέρ της Κάλιαρι και ο Ζοάο Πέδρο, που ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφάρισε σε 2-2. Στο 63′ καθοριστική παρέμβαση του Λυκογιάννη, που σώζει την εστία της Κάλιαρι, σε προσπάθεια του Τραορέ. Με το ρολόι να δείχνει το 80ο λεπτό, η Σασουόλο έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ όταν, από κακό διώξιμο στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ντεφρέλ σούταρε, υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ Κράνιο σε σπουδαία επέμβαση.
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Αϊχάν, Φεράρι, Ροτζέριο (85′ Κυριακόπουλος), Φρατέσι, Λόπες, Τραορέ (85′ Ενρίκε), Μπεράρντι, Σκαμάκα (74′ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι (90′ Μούλντουρ)
ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Ζάπα (78′ Κάσερες), Τσεπιτέλι, Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Μπελανόβα, Γκράσι (78′ Ντεϊόλα), Μαρίν (84’Ολίβα), Ναντές, Κεϊτά Μπαλντέ (84′ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: