Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς που οι δύο ομάδες αφού δεν έχασαν… φεύγουν και ευχαριστημένες. Και οι δύο ομάδες πλέον στους 10 βαθμούς.

Ο Αστέρας μπήκε με σαφή διάθεση να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να δημιουργήσει, είχε και ένα καλό σουτ με τον Σίτο στο 6′. Μετά τα πρώτα λεπτά ο Ιωνικός ισορρόπησε και βρήκε το γκολ με τη κεφαλιά του Τουράμ στο 15′ μετά από ωραία σέντρα του Λένις. Ένα τέταρτο μετά ήρθε η απάντηση από τους Αρκάδες. Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα, που περνάει την μπάλα πάνω από το τείχος και δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Χουτεσιώτη για να κάνει το 1-1. Ο Ιωνικός μέχρι την ανάπαυλα απείλησε με παράλληλη σέντρα του Καμπράλ στο 39′.

Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες περισσότερο προσπάθησαν να μην δεχθούν γκολ, παρά έψαξαν ένα γκολ που θα τους χάριζε και τη νίκη. Παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες με κακές τελικές πάσες! Ο Άοσμαν στο 78′ και στο 79′ προσπάθησε… να τα βάλει με όλους και να απειλήσει, δίχως να τα καταφέρει. Ο Αστέρας είχε δύο καλές στιγμές με Σίτο στο 85′ και Γκαρθία στο 90+1′, αλλά το γκολ δεν ήρθε ούτε εκεί.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Γκοτσούλιας, Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ(58′ Μάναλης), Τουράμ(33′ Ματσούκας)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα(77′ Ιγκλέσιας), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Τιλίκα, Ριέρα(77′ Γκαρθία), Σίτο, Σονί(63′ Κρέσπι), Μπενίτο