Αυστραλιανό Open μόνο με εμβολιασμένους: Ερωτηματικό η αντίδραση του Τζόκοβιτς
Σπορ

Αυστραλιανό Open μόνο με εμβολιασμένους: Ερωτηματικό η αντίδραση του Τζόκοβιτς

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Μόνο όσοι αθλητές έχουν εμβολιαστεί θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Αυστραλιανό Open. Ο επικεφαλής του τουρνουά, Κρεγκ Τάιλι με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι οριστικά πια λήφθηκε η απόφαση αυτή μεταφέροντας την πίεση σε όλους όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο ή έστω αρνούνται να γνωστοποιήσουν ότι έχουν κάνει.
Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας ο οποίος φημολογείται πως δεν έχει εμβολιαστεί ή αρνείται να το αποκαλύψει, είχε τονίσει ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία τένις για τα πρωτόκολλα υγείας που θα ισχύσουν.
Ο Τάιλι όμως σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Σέρβο καλώντας τον να έρθει… «Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με τον εμβολιασμό και για να είμαι πολύ σαφής, όταν ο πρωθυπουργός της πολιτείας ανακοίνωσε ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν το καταστήσαμε σαφές», είπε ο Τάιλι και συνέχισε: «Ο Νόβακ είπε ότι το βλέπει αυτό ως προσωπική του υπόθεση. Θα θέλαμε να δούμε τον Νόβακ εδώ, ξέρει ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί για να παίξει εδώ», κατέληξε.

Related posts