Aπό τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης στο φούτσαλ (Διαβάστε ΕΔΩ), ο αρχηγός Σάββας Ομήρου, που πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ο φουτσαλιστής των «γαλαζοκιτρίνων» μίλησε στο balla για τη σημασία αυτού του αποτελέσματος, την πορεία του ΑΠΟΕΛ και την τεράστια προοπτική που έχει η φετινή ομάδα να κατακτήσει και τους δύο τίτλους.
Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και τις ιδιαιτερότητες στο Λευκόθεο: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Είναι άλλωστε πολύ ιδιαίτερο το Λευκόθεο και είναι ένα γήπεδο που μπορούν όλες οι ομάδες να κερδίσουν και όλες οι ομάδες να χάσουν. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά στο Λευκόθεο. Είναι ένα γήπεδο που δεν έχει περιθώρια λάθους. Χθες κάναμε αρκετά λάθη στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο σοβαρευτήκαμε, όμως δεχθήκαμε κάποια τυχερά γκολ ενώ είχαμε τον έλεγχο. Κάναμε όμως αυτό που συνηθίσαμε. Να χάνουμε και μετά νικούμε. Έχουμε αυτό το κάτι, το κάτι διαφορετικό να ξυπνούμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απέναντι στην Ανόρθωση, ενώ ήμασταν πλήρης μετά από αρκετές αγωνιστικές, και πάλι είδαμε να συμβαίνει αυτό».
Για το ότι ναι μεν έπαιζε με απουσίες το ΑΠΟΕΛ όμως έπαιρνε το ζητούμενο: «Είναι θετικό αυτό, ότι έλειπαν οι παίκτες και νικούσαμε. Η ομάδα έχει αποδείξει φέτος πως έχει βάθος».
Για τις δύο νίκες με Ομόνοια και Ανόρθωση που ήρθαν με ανατροπή: «Δείξαμε χαρακτήρα και στα δύο παιχνίδια. Είναι κάτι που μας έλειπε και είναι σημαντικό που το δείξαμε ειδικά με ομάδες όπως η Ομόνοια και η Ανόρθωση που θα πρωταγωνιστήσουν. Μπορεί η Ανόρθωση να είναι χαμηλά όμως θα ανέβει. Τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο, το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο, απέναντι στην ΑΕΛ. Είναι σημαντικό που πάμε σε αυτό το ντέρμπι με αυτό το μομέντουμ και με αυτή τη δυναμική. Πιθανόν να είναι ένα παιχνίδι που να κρίνει και το προβάδισμα για την 1η θέση στην κατάταξη».


Για την κορυφή και το στόχο της κατάκτησης του νταμπλ: «Κάθε νίκη είναι σημαντική και είναι πλεονέκτημα το ότι έχουμε προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων ομάδων εν όψει νοκ άουτ. Νομίζω έχουμε όλα τα φόντα για να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους, αυτός είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ. Δεν παύει όμως να είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα και θα πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα, παιχνίδι με παιχνίδι. Αγωνιστικά υπερτερούμε σε θέμα βάθους έναντι των υπολοίπων και είναι μεγάλο θετικό. Χρησιμοποιούνται όλοι οι παίκτες του ρόστερ, σε κάθε παιχνίδι».
Για τους νεαρούς φουτσαλιστές Τσίτσο και Κουλλουπά και τις βοήθειες που δίνουν: «Είναι δύο καλοί φουτσαλιστές με προοπτική. Ήρθαν και οι δύο από τραυματισμούς. Είναι οι δύο… νέοι μας. Είναι αυτό που προανέφερα με το βάθος στο ρόστερ και αυτοί αποτελούν σημαντικό κομμάτι του».

Κύπρος Εγγλέζος