Για την πορεία του πρωταθλήματος futsal το οποίο ομολογουμένως είναι εξαιρετικό, μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο ομοσπονδιακός προπονητής τη Εθνικής Futsal Άθως Στυλιανού.
«Όπως εξελίσσονται τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό το παιχνίδι που ακολουθεί ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ. Αν καταφέρει το ΑΠΟΕΛ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση να νικήσει τότε αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα. Η ΑΕΛ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να… χτυπήσει το ΑΠΟΕΛ. Έχει πολύ καλούς ξένους και Κύπριους παίκτες και αν διαχειριστεί σωστά το κομμάτι πίεση, τότε προϊόντος του χρόνου θα γίνει καλύτερη και θα διεκδικήσει τον τίτλο»
μας είπε αρχικά ο κ. Στυλιανού.
Για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ που δείχνει να ξεχωρίζει:
«Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα γεμάτο ρόστερ, το πληρέστερο ρόστερ σε Κύπριους παίκτες. Δείχνει ότι όποτε έχει απώλειες όπως και με την Ομόνοια όπως και με την Ανόρθωση καταφέρνει και τις καλύπτει και παίρνει το ζητούμενο καθώς υπερισχύει. Έχει και την στόφα του πρωταθλητή και έχει πλεονέκτημα για τον μεγάλο στόχο».
Για τις υπόλοιπες ομάδες: «Η Ομόνοια δεν πείθει και δεν το λέω μόνο εγώ, είναι εξόφθαλμο. Η Ανόρθωση είναι τελευταία για διάφορους λόγους, ενώ η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τίτλο».

Χρίστος Χρίστου