Παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο σήμερα για το πρωτάθλημα futsal. Το ΑΠΟΕΛ που είναι στην κορυφή υποδέχεται στο Λευκόθεο την Ανόρθωση που δεν άρχισε καλά και είναι στον πάτο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Παρά την βαθμολογική διαφορά, στο ΑΠΟΕΛ δεν αποπροσανατολίζονται από την θέση της Ανόρθωσης, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα λεγόμενα ίσως του κορυφαίου του φετινού ΑΠΟΕΛ μέχρι τώρα Παναγιώτη Σκαρπάρη.
«Τώρα επέστρεψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, είμαστε γεμάτοι και περιμένω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Δεν υποτιμούμε σε καμιά περίπτωση την Ανόρθωση, ξέρουμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους, ενώ επιπλέον όλοι θέλουν κάτι παραπάνω κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, θέλουν να νικήσουν το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» δήλωσε αρχικά ο Σκαρπάρης στο balla.com.cy.
Μετά την ανατροπή και τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια θεωρείς ότι είστε το πρώτο φαβορί για τον τίτλο;
«Δείξαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Όταν καταφέραμε να γυρίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδια όχι μόνο δεν δεχόμαστε να χάσουμε αλλά το δείχνουμε ξεκάθαρα τις προθέσεις και τους στόχους μας. Πάμε να το πάρουμε».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/11/18/foytsal-ogdoi-agonistiki-me-apoel-anorthosi-to-programma/