Από την στιγμή που επέστρεψε και ο Ζράντι ο οποίος είναι από τους πλέον βασικούς και… αναντικατάστατους στον Απόλλωνα και όχι άδικα, στο Κολόσσι προκύπτει «απαρτία» και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα μπορέσει να δουλέψει το πλάνο του ενόψει ΠΑΕΕΚ.
Ο Γερμανός προπονητής μέσα από τρεις προπονήσεις που απέμειναν (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στα δυνατά και στα τρωτά σημεία του αντιπάλου με όλους τους ποδοσφαιριστές που προορίζει για το αρχικό σχήμα.
Και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι το «κλειδί» για να υλοποιήσει η ομάδα του τον στόχο της νίκης κόντρα στους νεοφώτιστους είναι ο τρόπος που θα… ξεκλειδώσει την πολύ καλά στημένη αμυντική γραμμή τους.
Θα δουλέψει λοιπόν πάνω σε αυτό το κομμάτι και αν βρει τον τρόπο τότε θα διευκολύνει το έργο της ομάδας του για να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της, την 4η σερί και την 8η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.
Φαίνεται ότι η λύση για τον αντί-Πίττα θα είναι ο Λούκα Στορ τον οποίο πιστεύει πολύ ο Τσόρνιγκερ. Είναι αποκλειστικά προσωπική του επιλογή, τον χρησιμοποίησε σαν αλλαγή στο ματς με την Δόξα όταν αποχώρησε ο Πίττας, του έδωσε χρόνο 90λεπτά στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου και τον προορίζει για παρντενέρ του Νταμπό μιας και ο Γιάνκα στην καλύτερη περίπτωση να είναι αποστολή.