Μία προπόνηση ακόμα για την Ανόρθωση, για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
Ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται… φαντασία από τους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια για να καταφέρει να «ξεκλειδώσει» την σφριγηλή άμυνα του Ολυμπιακού. Aπό μόνο του το γεγονός πως ο αντίπαλος διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα με 7 γκολ παθητικό, τα λέει όλα.
Και από τη δουλειά που γίνεται από την άμυνα, αλλά και από τους χαφ των «μαυροπρασίνων». Ιδιαίτερη αναφορά δεν χρειάζεται, έχοντας στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Σαρφό.
Όλη η δουλειά θα πρέπει να γίνει από τη μεσαία γραμμή και από τη στιγμή που, λογικά, δεν αλλάζει η τριάδα, η μεγαλύτερη ευθύνη στο κομμάτι της δημιουργίας, όχι μόνο φάσεων αλλά και… χώρων, πάει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός είναι ο πιο ποιοτικός της ποδοσφαιριστής πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θα έχει συμπαραστάτες τους Χουσμπάουερ και Αρτυματά που θα κάνουν την «βρώμικη» δουλειά οπότε θα έχει το πεδίο ελεύθερο για να ενεργήσει.
Ποντάρει πολλά πάνω του ο Τιμούρ Κετσπάγια άλλωστε, για το συγκεκριμένο παιχνίδι…

Κύπρος Εγγλέζος