ΑΠΟΕΛ: Οι μεταγραφές, η ποινή Σόουζα και η ΑΕΚ…
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Οι μεταγραφές, η ποινή Σόουζα και η ΑΕΚ…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ούτε καν μπαίνουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με την πρόωρη μεταγραφολογία του Ιανουαρίου.
Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών, αλλά η επίσημη θέση της διοίκησής είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στην παρούσα φάση. Απλά, γίνεται σταδιακά, ένα μεταγραφικό οργανόγραμμα, όμως απέχει και πολύ μάλιστα από το να προχωρήσει οποιαδήποτε μεταγραφή.
Η διοίκηση και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, στρέφουν την προσοχή τους, στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Γνωρίζουν άλλωστε, ότι προέχει να έρθουν οι βαθμοί για να διεκδικήσει τους στόχους της και μόνο αν είναι εντός στόχων θα γίνουν και οι ανάλογες μεταγραφές για να ενδυναμωθεί το ρόστερ.
Σήμερα, είναι η μέρα που θα ανακοινωθεί και η τιμωρία-ποινή προς το Λούκας Σόουζα. Οι πληροφορίες λένε ότι θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.600 ευρώ συν δύο αγωνιστικές κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα (λόγω προστίμου που ξεπερνά τις 5 χιλιάδες) δικαιούται να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα που είναι εναντίον της ΑΕΚ και θα απουσιάσει με την Ομόνοια και την Πάφος FC.
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ στην Αρένα, μπήκε στην τελική ευθεία με τη σημερινή πρωινή προπόνηση. Αύριο θα προπονηθούν οι δύο διεθνείς με την Ελπίδων (Κατσαντώνης-Κίττος) και πλέον όλα στον Αρχάγγελο, θα κινούνται στο ρυθμό της μεγάλης αναμέτρησης που θα περιλάβει και την παρουσία περίπου 600 φίλων της ομάδας (Διαβάστε ΕΔΩ) στη βόρεια κερκίδα στην Αρένα.

 

Related posts