Ανακοίνωση από την Πάφος FC για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας:
⏭️ OUR NEXT HOME GAME ⏭️
🤜🤛 Όλοι το Σάββατο στις κερκίδες του «Στέλιος Κυριακίδης» για να στηρίξουμε την ομάδα μας σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση | Let’s all support our team and be there, on our Home Stadium stands in one more important home game!!!
⚽ Pafos FC 🆚 Ethnicos Achnas
🗓️ Σάββατο / Saturday 20.11.2021
🕗 19:00
🏟️ Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» / «Stelios Kyriakides» Stadium
🎫 €5 adults & students | €1 Children
✅ Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε στα νέα γραφεία της ομάδας μας στον κυκλικό κόμβο των Τάφων των Βασιλέων, καθημερινά έως και την Παρασκευή 19.11 από τις 9:00 έως τις 17:00.
🎫Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και στα εκδοτήρια του σταδίου 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
⌨️ Online Ticketing:Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://tickets.pafosfc.com.cy/ και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.pafosfc.com.cy στην επιλογή TICKETS!
🎟️ Κάρτα Φιλάθλου θα εκδίδεται δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στην αίθουσα “Αφροδίτη” δίπλα από το Στάδιο.
** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Παιδιά κάτω των 12 ελεύθερη είσοδος. Έφηβοι 12-15 ετών αναγκαίο το Rapid Test 72 ωρών ή Safe Pass. Για άτομα άνω των 16 ετών και ενήλικες είναι απαραίτητος ο Πλήρης Εμβολιασμός ή Πρώτη δόση εμβολιασμού και πάροδος 3 εβδομάδων ή αν έχετε ασθενήσει με COVID-19 τους 6 τελευταίους μήνες ή αν για αποδεδειγμένο ιατρικό λόγο αδυνατούν να εμβολιαστούν γίνεται αποδεχτό το PCR Test 72 ωρών, όπως επίσης η είσοδος θα επιτρέπεται και στους κατόχους αρνητικού PCR Test 72 ωρών.