Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, που πραγματοποιείται στις 21 Νοεμβρίου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την Nexters, μια από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ιδρυτικό μέλος του κυπριακού μη κερδοσκοπικού οργανισμού TechIsland. Η Nexters θα αποτελέσει χορηγό της διοργάνωσης υποστηρίζοντας τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Εκτός από τη χορηγία και την υποστήριξη του Μαραθωνίου, η Nexters ανακοινώνει την κοινωφελή δράση της “You Run! We Donate” και θα προσφέρει το ποσό του 1€ για κάθε ένα δρομέα, από τις χιλιάδες δρομέων, που θα διασχίσει τη γραμμή του τερματισμού κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας και στο μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα δωρεάν κοινοτικών γευμάτων «Συσσίτιο Λάρνακας», βοηθώντας τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Στη διοργάνωση του Μαραθωνίου θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της εταιρείας, τρέχοντας με τους χιλιάδες δρομείς που θα έρθουν στη Λάρνακα στις 21 Νοεμβρίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίζουμε τον μαραθώνιο για δεύτερη συνεχή χρονιά», δήλωσε ο Κυριάκος Παφίτης, Επικεφαλής Επιχειρήσεων της Nexters στην Κύπρο.. «Ελπίζουμε με την στήριξη μας στον Μαραθώνιο, να προωθήσουμε όχι μόνο τον υγιή και συμμετοχικό αθλητισμό, αλλά παράλληλα να βοηθήσουμε, έμπρακτα, μέσω της κοινωφελούς δράσης “You Run! We Donate” να επέλθει μια θετική αλλαγή στις ζωές των συμπολιτών μας που επλήγησαν από την οικονομική αστάθεια και δυσπραγία που προκάλεσε η πανδημία COVID-19. Όσοι περισσότεροι αθλητές τερματίσουν στο Μαραθώνιο, τόσα περισσότερα χρήματα θα δοθούν από την εταιρεία μας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας και του μη κερδοσκοπικού προγράμματος δωρεάν κοινοτικών γευμάτων «Συσσίτιο Λάρνακας». “Κάθε συμμετοχή μετρά διπλά!” υπογράμμισε ο κύριος Παφίτης. «Ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και ότι μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο».

Η Nexters

Η Nexters είναι μια διεθνής εταιρεία δημιουργίας, ανάπτυξης και διάθεσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών με στόχο να δώσει την δυνατότητα στους απλούς, περιστασιακούς παίκτες να βιώσουν την χαρά που προσφέρει η εμπειρία στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Χάρη σε κορυφαία παιχνίδια όπως το Hero Wars, το Throne Rush και άλλα, η Nexters έφτασε τις πάνω από 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως και έγινε μία από τις πέντε κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες παιχνιδιών για κινητά στην Ευρώπη. Με έδρα την Κύπρο, η Nexters βασίζεται σε μια ομάδα 600+ εμπνευσμένων επαγγελματιών gaming. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Nexters στη διεύθυνση https://nexters.com και ακολουθήστε την Nexters στο LinkedIn και στο Twitter.

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευθεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.