Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα εισιτήρια του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ ΑRENA, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (22/11) στις 20:00.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από την Μπουτίκ του Σωματείου (Tρίτη: 15:00-18:00, Tετάρτη-Παρασκευή, 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο 09:00-13:00). H Μπουτίκ του Σωματείου θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο την Δευτέρα (22/11, 09:00-19:30).
ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια ηλεκτρονικά, ενώ ΔΕΝ θα ανοίξουν τα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Eισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ σε φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα εισιτηρίων της ομάδας μας.
Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια). Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, οι οποίοι θα αγοράσουν εισιτήριο για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης να χρησιμοποιήσουν τις σωστές εισόδους. Από την είσοδο 1 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Αγία Μαρίνα, Bridgestone, Ορόκλινη, Πυργά και Αγγλισίδες και από την είσοδο 2 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Υδρόγειος, Άγιος Νικόλαος, Λεύκαρα και Ξυλοτύμπου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα VIP Βoxes θα μπορούν να εισέρχονται από την είσοδο των VIP. Στην κερκίδα AJK Group θα λειτουργήσουν οι εισόδοι 5 και 6 και στην κερκίδα Πετρολίνα η είσοδος 7. Οι εισόδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30.
Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο ένα ευρώ.
Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου. Από σήμερα (16/11) λειτουργεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι το Συνεργείο για την Κάρτα Φιλάθλου στα Γραφεία του Σωματείου.
Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες επιτρέπεται σε άτομα τα οποία:
1. Έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.
2. Έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.
3. Προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR με ισχύ 72 ωρών.
4. Είναι ηλικίας 12-17 ετών και προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
5. Είναι ηλικίας 18 ετών και άνω, τα οποία δεν δύναται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, καθώς και αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη Safe Pass. Η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για τις μετακινήσεις εντός σταδίου.