ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Έχω ακόμη ενοχλήσεις-Πιο ψηλά το 2022»
Σπορ

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Έχω ακόμη ενοχλήσεις-Πιο ψηλά το 2022»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στα ATP Finals, το βράδυ της Δευτέρας (15/11) με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Το πρόβλημα στον αγκώνα, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το Paris Masters, δεν τον έχει εγκαταλείψει πλήρως.

«Στο Παρίσι ο πόνος ήταν αφόρητος. Έπρεπε να εγκαταλείψω για την ασφάλειά μου. Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα που απογοήτευσα το κοινό, αλλά έπρεπε να το κάνω. Τις τελευταίες δύο ημέρες είχα ενοχλήσεις στην προπόνηση, αλλά ήταν σε λιγότερη ένταση από τις προηγούμενες», τόνισε ο 23χρονος Έλληνας τενίστας.

Κάνοντας έναν απολογισμό του 2021, που ολοκληρώνεται με τους τελικούς στην Ιταλία, είπε: «Πέτυχα πολλούς στόχους που οδήγησαν σε μια πετυχημένη χρονιά και δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος γι’ αυτό» παραδέχθηκε ο 23χρονος πρωταθλητής, ο οποίος πρόσθεσε: «Είχα και αρνητικές στιγμές. Έγιναν πολλά πράγματα, πολλοί αγώνες, πολλά ταξίδια συν την πανδημία που έπαιξε το ρόλο της σε πολλές αποφάσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και θέλω να κάνω ένα επιπλέον βήμα. Να στοχεύσω ακόμα πιο ψηλά την επόμενη σεζόν. Αυτό θα απαιτήσει νέους στόχους και επίσης να προσπαθήσω να γίνω ακόμα πιο επαγγελματίας. Φυσικά μαζί σε όλη αυτή την προσπάθεια θα έχω και την ομάδα μου, η οποία θα με βοηθήσει να φτάσω σε αυτό το στόχο».

Related posts