Ο Φραντσέσκο Τότι, υπερασπίστηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ευθύνεται για την κατρακύλα της Ρόμα.

Ο «Special One», έπειτα από τα αποτυχημένα περάσματά του στο Νησί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, βρέθηκε στην Ιταλία προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Ρόμα.

Παρά το γεγονός ότι το ξεκίνημα του ήταν εντυπωσιακό, οδηγώντας τους «τζιαλορόσι» σε εμφατικές νίκες, στη συνέχεια ήρθαν τα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αμφιβολίες από πλευράς οπαδών, για τον Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποδέκτης σκληρής κριτικής, ωστόσο η διοίκηση εξακολουθεί να πιστεύει στο έργο του. Οπως και ο Φραντσέσκο Τότι. Η σημαία της Ρόμα, μιλώντας στο «SkyItalia» όχι μόνο υπερασπίστηκε τον 58χρονο τεχνικό αλλά τον αποθέωσε, τονίζοντας τα επιτεύγματά του στην προπονητική του καριέρα έως τώρα.

«Δεν είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο το πρόβλημα για την Ρόμα. Νομίζω πως αν λέμε πως ο Μουρίνιο είναι η αιτία που η ομάδα δεν πηγαίνει καλά τότε κάνουμε μέγα λάθος. Εάν βάλουμε μαζί όλους τους προπονητές της Serie A δίπλα στον Πορτογάλο, δεν τον φθάνουν σε τίτλους και παραστάσεις. Μπορεί να συμβουλέψει τους πάντες. Η Ρόμα πρέπει να στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που έχει συνεχώς νέα κίνητρα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, τι πρέπει να πει στην ομάδα του. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και κοντά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τότι.