Η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε νέα εποχή μετά την έλευση του Τσάβι στον πάγκο των μπλαουγκράνα και ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία για την ενίσχυση της ομάδας. Οι Καταλανοί τσεκάρουν τους Πούλισιτς, Ζιγιές και Χάντσον – Οντόι.
Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με δανεικούς ποδοσφαιριστές, λόγω του περιορισμένου μπάτζετ που έχουν διαθέσει στον Τσάβι για το προσεχές μεταγραφικό παζάρικαι έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Τσέλσι, σύμφωνα με τη «Sport». Πρόκειται για τους Πούλισιτς, Ζιγιές και Χάντσον – Οντόι, οι οποίοι έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.
Και οι τρεις έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ και θα ήθελαν να πάνε σε μια ομάδα όπου θα μπορεί να αγωνιστεί . Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώτος στόχος των μπλαουγκράνα παραμένει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ωστόσο ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Σίτι θα ήθελε να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή από τους πολίτες.
Ο Πούλισιτς έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ενώ για τον Ζιγιές είχε ενδιαφερθεί πριν πάει στους πρωταθλητές Ευρώπης και όσο έπαιζε στον Άγιαξ.