Με εννέα διεθνείς, συν τους τραυματίες, ο αριθμός των απόντων από τις προπονήσεις της Ανόρθωσης τις τελευταίες μέρες ήταν διψήφιος. Από τη Δευτέρα το σκηνικό της προετοιμασίας αλλάζει.
Πέραν του ότι επιστρέφουν άπαντες μετά το ρεπό της Κυριακής, ταυτοχρόνως επανέρχονται οι πλείστοι διεθνείς. Αμπαρτζουμιάν, Αρτυματάς, Αντωνιάδης και Αβραάμ, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους και τίθενται ξανά στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Λόρια και Κατσαράβα, έχουν φιλικό αγώνα με την Εθνική Γεωργίας κόντρα στο Ουζμπεκιστάν τη Δευτέρα στις 16:00.
Οι Χρυσοστόμου και Ιωάννου είναι στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Πορτογαλίας την Τρίτη στο Φάρο, ενώ την ίδια μέρα, η Φινλανδία του Πάουλους Αραγιούρι φιλοξενεί τη Γαλλία, στο τελευταίο της παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
Οι τρεις τελευταίοι θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Τετάρτη και τότε η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα μπει στην τελική της ευθεία. Σημειώνουμε πως ο Λάφερτι προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, όχι όμως και ο Νινούα που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς.

Ανδρέας Βεντούρης