Επιβεβαιώθηκαν σε απόλυτο βαθμό οι φόβοι για θλάση στο δικέφαλο του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/11), στο 53ο λεπτό του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Λευκορωσία, στο σπριντ που έκανε πριν σερβίρει το δεύτερο «γαλανόλευκο» γκολ στον Μπότο.
Ο 21χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) και υποβλήθηκε αμέσως σε μαγνητική η οποία έδειξε το μέγεθος της ζημιάς που θα κρατήσει τον Ιωαννίδη εκτός δράσης μίνιμουμ για 20 μέρες.
Ως εκ τούτου θα χάσει τους προσεχείς αγώνες του Παναθηναϊκού με Λαμία (10η αγωνιστική, 22/11, εκτός), Παναιτωλικό (11η αγωνιστική, 28/11, εντός) και θα είναι οριακά διαθέσιμος για το ντέρμπι της 5ης Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (12η αγωνιστική).
Στο μεταξύ, ο Ρούμπεν Πέρεθ επειδή ένιωθε απ’ την προπόνηση της Παρασκευής (12/11) λίγο βαρύ το πόδι του στον προσαγωγό, έκανε επίσης μαγνητική τομογραφία το Σάββατο (13/11) η οποία είναι μεν καθαρή (δεν υπάρχει μυϊκός τραυματισμός), όμως επειδή ξεκάθαρα έχει αρχίσει να βγάζει κόπωση, θα μείνει έως και τέσσερις μέρες σε συντηρητικό πρόγραμμα για να προφυλαχτεί.