Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα E-Sports. Συναρπαστικοί αγώνες με μεγάλα αποτελέσματα ανατροπές και ντέρμπι. Τι μας άφησε η 1η και η 2η αγωνιστική όμως;

«ΑΜΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΕΛ
Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της CEFL ο ΑΠΟΕΛ, καθώς από την πρώτη κιόλας αγωνιστική κατάφερε να δείξει την ποιότητα του ως ομάδα, αλλά και τον λόγο που θεωρείται μια εκ των κορυφαίων ομάδων στον χώρο, τόσο στη Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη. Με τον αέρα του φαβορί, φιλοδώρησε με 13 (!) τέρματα την ομάδα του e-Matsis και επικράτησε 0-2 της μαχητικής Pafos EFC. Μεγάλοι πρωταγωνιστές των γαλαζοκιτρίνων, οι Μ.Αργυρίδης και D.Tijssen, οι οποίοι για μία ακόμα σαιζόν, μαζί με τους συμπαίκτες τους, αναμένεται να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ στην επίτευξη των στόχων του.
AEK, όπως πέρσι
Συνέχεια στις εμφανίσεις της τελευταίας σεζόν έδωσε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και κάνοντας το 2Χ2. Οι Λαρνακείς δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας συνολικά 5 γκολ, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Κύριοι πρωταγωνιστές των κιτρινοπράσινων, οι Σ.Λινάρδος (2 γκολ) και J.Grant (2 ασσίστ)
Με απαιτήσεις η Pafos EFC
Θέλει να ξεχωρίσει και το έδειξε. Η ομάδα της Πάφου, παρουσιάστηκε σοβαρή και έδειξε ότι ήθελε να κυριαρχήσει στον αγώνα με την Π.Α.Ε.Ε.Κ. για την 1η αγωνιστική, επικρατώντας εν τέλει με 0-1, με σκόρερ τον Μιχάλη Κυριάκου. Παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με 0-2 από το φουριόζο ΑΠΟΕΛ, στον 2ο αγώνα έδειξε ότι έχει τα φόντα να κοντράρει μεγάλες ομάδες για άλλη μια σαιζόν, στοχεύοντας αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει πέρυσι, το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η Δόξα αλλιώς!
Εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με την τελευταία της παρουσία στον χώρο, η ομάδα της Κατωκοπιάς, παρουσιάστηκε επιθετική και συμπαγής, πετυχαίνοντας 14 τέρματα στους δύο πρώτους αγώνες της στον φετινό μαραθώνιο. Σε τρελά κέφια ο Α. Παπακώστας με 4 τέρματα, που έδειξε τις επιθετικές του αρετές από το ξεκίνημα της σεζόν.
Άτυχος ο Εθνικός στην πρεμιέρα…
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Εθνικού από την πρώτη αγωνιστική, καθώς διάφορα θέματα δεν του επέτρεψαν να παρουσιαστεί στους αγώνες της πρεμιέρας, χάνοντας τα δύο του ματς στα χαρτιά με 3-0.
Κατώτερος των προσδοκιών ο Ακρίτας
Με ανυπομονησία αναμέναμε να δούμε τη νεοσύστατη ομάδα του Ακρίτα, ο οποίος δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Η ήττα με 4-0 από την Δόξα, έδειξε τις αδυναμίες της ομάδας. Στα χαρτιά κέρδισε τον αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό. Στο χέρι τους να βελτιώσουν την εικόνα τους, και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι.
Μαχητική και επικίνδυνη η ΠΑΕΕΚ
Η ομάδα της Κερύνειας, έδειξε από την αρχή ότι δεν θα αποτελέσει εύκολο στόχο για καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχασε στις λεπτομέρειες από την Πάφο στην πρεμιέρα με 1-0, και επικράτησε με μια μεστή εμφάνιση της ομάδας του OLB στην 2η αγωνιστική.
OLB, κάτι αλλάζει…
2 σαιζόν μετά την πρώτη της επαφή με τον χώρο, η ομάδα του OLB ESC έδειξε να προσαρμόζεται στον χώρο παρά τις 2 ήττες. Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις περασμένες σεζόν, αλλά αναμένουμε περισσότερα φέτος.
e-Matsis, welcome aboard!
Μπορεί να μην έθελξε με τις εμφανίσεις του, και να έχασε κατά κράτος τα δύο πρώτα παιχνίδια του, αλλά η ομάδα της Λακατάμειας έδειξε ότι έχει τη διάθεση να απολαύσει τη φετινή σεζόν στο έπακρο. Ιστορικό το πρώτο τέρμα της ομάδας, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, με σκόρερ τον Σ. Σπετσιώτη».

Από την ιστοσελίδα cyprusefl.com