Έντονη ήταν η αντίδραση των φίλων της ΑΕΛ, για το κλείσιμο του οικήματος και όχι μόνο. Στην πρόσφατη γενική συνέλευση πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις τις οποίες αρχίζουν να υλοποιούν. Μια από αυτές είναι και η αυριανή ειρηνική διαδήλωση που ετοιμάζουν στην Λεμεσό. Ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ, Κύπρος Τρύφωνος, μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά:

Για το θέμα της αδειοδότησης: « Η διαδήλωση γίνεται για το κλείσιμο του οικήματος του συνδέσμου και για την ασυνεννοησία που υπάρχει για το θέμα των αδειών. Εμείς κάναμε τις απαραίτητες διαδικασίες στο Δημαρχείο, όμως ο Δήμος Λεμεσού αρνείται να ακολουθήσει τη διαδικασία, και μας παραπέμπει σε Αστυνομία και την απόφαση του Δικαστηρίου. Δεν δεχόμαστε αυτή την αδικία και απαιτούμε να μας συμπεριφέρονται, όπως γίνεται σε κάθε δημότη της πόλης. Καλούμε όσους να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να βρούμε τις λύσεις, τον Δήμο Λεμεσού την αστυνομία τους κατοίκους της περιοχής, όποιος έχει θέμα με την παρουσία του οικήματος μας στην περιοχή , τον καλούμε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να βρούμε τις λύσεις. Για το θέμα της αδειοδότησης η υπόθεση είναι στο Δικαστήριο, δεν μπορούμε να πούμε περαιτέρω πράγματα.»

Για την συγκέντρωση: «Θα γίνει η ώρα 4μμ μπροστά από το Διοικητήριο με πορεία προς την Κεντρική Αστυνομία Λεμεσού. Όλα τα τμήματα του σωματείου είναι ενημερωμένα για αυτή μας την πορεία. Ο κόσμος της ΑΕΛ έδειξε τη δύναμη του όποτε κατέβηκε στους δρόμους. Θυμηθείτε την διαδήλωση μας το 2014 μετά τον περιβόητο αγώνα με την κροτίδα στο ντέρμπι πρωταθλήματος με ΑΠΟΕΛ. Από την πλευρά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να είναι ειρηνική η διαδήλωση, αλλιώς θα χάσουμε το δίκιο μας. Απολογούμαστε εκ των προτέρων για την ταλαιπωρία που θα υπάρξει , αλλά έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε τα παράπονα μας. Τους θέλουμε όλους με κίτρινη φανέλα για να στείλουμε τα μηνύματα μας. Πάμε να δώσουμε το δικό μας μήνυμα, με μάσκες και όλα τα μέτρα που πρέπει».