Η Ιρλανδία με την Πορτογαλία δεν χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό με την λευκή ισοπαλία τους στο Δουβλίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όμως ένα 11χρονο κορίτσι ονόματι Άντισον Γουίλαν φρόντισε να βάλει το παιχνίδι στο επίκεντρο όλης της ποδοσφαιρικής υφηλίου.
Αφορμή ήταν η ενέργειά της να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο του “Aviva Stadium” μετά το φινάλε του ματς και να ξεπεράσει στο σπριντ τους σεκιούριτι που την καταδίωκαν, για να καταφέρει τελικά να φτάσει μέχρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να τον συγκινήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον κάνει να της χαρίσει μία στοργική αγκαλιά μαζί με τη φανέλα του.
Η κίνησή αυτή τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 2.500 λιρών, με την πιτσιρίκα φαν του CR7 να αποκαλύπτει με καμάρι πως θα πληρώσει το πρόστιμο ο πατέρας της αλλά τελικά να βγαίνει διπλά κερδισμένη.
Και αυτό γιατί όχι μόνο πήρε τη φανέλα του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν θα κληθεί να βάλει το χέρι στην τσέπη ο υπερήφανος μπαμπάς της, με την ιρλανδική ομοσπονδία να κάνει γνωστό πως δεν θα επιβάλλει πρόστιμο στην 11χρονη.
«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως η Άντισον δεν θα πληρώσει φυσικά το πρόστιμο για το γεγονός πως εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσει από τον Ρονάλντο τη φανέλα του.
Από εκεί και πέρα πάντως θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους φιλάθλους σε όλους τους αγώνες ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η UEFA ενδέχεται να επιβάλει πρόστιμα για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα όταν ο αγώνας είναι σε εξέλιξη, και καλούμε όλους τους φιλάθλους να σεβαστούν αυτόν τον πολύ λογικό κανόν».