Στα πλέι οφ των προκριματικών η Σκωτία, που κέρδισε μέσα στη Μολδαβία με 2-0 και κλείδωσε τη 2η θέση.
Η Σκωτία έπιασε από το λαιμό τη Μολδαβία με τη σέντρα και μόλις στο 3ο λεπτό σκόραρε με τον Άνταμς αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 6’ ο Ναμάσκο έσωσε μετά  από συρτό σουτ του Άρμστρονγκ και στο 10’ ο Μολδαβός κίπερ έσωσε μετά από σουτ του Γκίλμουρ και στην επαναφορά ο Πόσματς έβαλε σωτήρια την κόντρα σε νέο σουτ του Άρμστρονγκ. Ο Ναμάσκο είπε όχι και σε σουτ του Άρμστρονγκ στο 16’ όπως έκανε και στο επόμενο λεπτό σε προσπάθεια του Ρόμπερτσον ενώ στο 22’ ήταν η σειρά του Γκόρντον να πραγματοποιήσει φοβερή επέμβαση σε κεφαλιά του Ιονίτσα.
Τελικά στο 38ο λεπτό ο ΜακΓκίν άφησε στον Πάτερσον που από τα δεξιά άνοιξε το σκορ με όμορφο αριστερό σουτ.
Στο 47ο λεπτό ο Ναμάσκο έδιωξε μετά από σουτ του Άνταμς ενώ στο 65’ o ΜακΓκίν πάτησε όμορφα στον Πάτερσον, εκείνος σέντραρε από δεξιά και ο Άνταμς από κοντά πλάσαρε για το 0-2.
Στο 70’ ο Πόσματς έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Κούπερ, ενώ στο 75’ ο Πόσματς έσωσε μετά από σουτ του Ρόμπερτσον και στην επαναφορά ο Γκίλμουρ αστόχησε από κοντά. Στο 81ο λεπτό η Μολδαβία κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πάτερσον αλλά ο Γκόρντον είπε όχι στην εκτέλεση του Ράτσα και στο 84’ ο Ναμάσκο είπε όχι και σε σουτ του ΜακΓκίν.
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Γιαρντάν (61’ Μπογκάτσιουτς), Πόσματς, Μπολοχάν (61’ Ροζκόνιουτς), Ρεβέντσο, Ράτσα, Ντρος, Ιονίτσα, Μαραντίτσι (71’ Ιοσιπόι), Νικολαέσκου (71’ Πούντους), Γκινσάρι (61’ Κογιοκάρου)
ΣΚΩΤΙΑ: Γκόρντον, Τίρνεϊ, Χέντρι, Πάτερσον, Ρόμπερτσον, Κούπερ, Γκίλμουρ (85’ ΜακΛίν), ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκίν (90+1′ Τέρνμπουλ), Άνταμς (85’ Μπράουν), Άρμστρονγκ (76’ Νίσμπετ)