Ο Γκάρεθ Μπέιλ πρωταγωνιστεί στη λίστα του Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό κόουτς να επιθυμεί τον Ιανουάριο την επιστροφή του Ουαλό επιθετικού της Ρεάλ στο Λονδίνο για τρίτη φορά.
Ο Αντόνιο Κόντε ανέλαβε τα ηνία της Τότεναμ την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από τα παιχνίδια κόντρα σε Φιτέσε (νίκη 3-2) και Έβερτον (0-0) έχει μπροστά του το χρόνο της διακοπής των πρωταθλημάτων για να βάλει τους παίκτες του στο νέο κλίμα.
Παράλληλα, ο Ιταλός κόουτς επιθυμεί να χτίσει σταδιακά την ομάδα, ξεκινώντας από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι ένα από τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στη λίστα του. Ο Ουαλός σταρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο δεν φαίνεται οι «μερένγκες» να ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Chiringuito, ο Κόντε μίλησε με τον πρόεδρο των Spurs, Ντάνιελ Λέβι, και του ζήτησε την απόκτηση του Μπέιλ με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο. Η πρώτη θητεία του 32χρονου επιθετικού ήταν την εξαετία 2007/13 και η δεύτερη τη σεζόν 2020/21, όταν αποχώρησε ως δανεικός από τη Ρεάλ, όπου και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, καταγράφοντας 16 γκολ και τρεις ασίστ σε 34 παιχνίδια. Ωστόσο, φέτος έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές λόγω του τραυματισμού του.