Τα «κριάρια» στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας τους, με τον Ρούνεϊ στο «τιμόνι» να μην μπορεί ν’ αποτρέψει το χειρότερο σενάριο που είναι ο υποβιβασμός της ομάδας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Ένας 7χρονος φίλος της Χαλ τραυματίστηκε στο πρόσωπό έπειτα από ρίψη φωτοβολίδας!
Μετά το -12 που επιβλήθηκε για την είσοδο σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης αφού ο σύλλογος είχε βρεθεί σε τρομερά κακή οικονομική κατάσταση, τώρα έρχεται νέα ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών που θα φτάσει το σύνολο στο -21!
Οι παραβιάσεις σε κανονισμούς που αφορούν τα οικονομικά της EFL είναι η αιτία που έρχεται η νέα «καμπάνα» για την Ντέρμπι, η οποία πλέον δύσκολα θα καταφέρει ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό από την Championship.
Την ίδια ώρα οι διαχειριστές του κλαμπ συνεχίζουν την πολύ δύσκολη δουλειά της αναζήτησης ενός ανθρώπου που θα επενδύσει και θα πάρει τον σύλλογο στην κατοχή του…
Η ομάδα βρίσκεται στους 6 βαθμούς, στον πάτο της βαθμολογίας, στο -7 από τις θέσεις της επιβίωσης (με το -12 να έχει επιβληθεί και να γίνεται μια απέλπιδα προσπάθεια αναίρεσης της τιμωρίας) και ο κίνδυνος η συγκομιδή να εξαφανιστεί και να φτάσει στο -3 είναι κάτι παραπάνω από ορατός.