Εν αναμονή του επίσημου διαζυγίου που εκτός απροόπτου θα συνοδευθεί με ανακοίνωση ΑΠΟΛΥΣΗΣ του Νεόφυτου Λάρκου, βρίσκει τη διοίκηση Παπασταύρου σε κατάσταση τέτοια που καλείται να καλύψει το μεγάλο αυτό κενό, με τη δέουσα προσοχή και λαμβάνοντας την πιο σωστή υπό τις περιστάσεις απόφαση.
Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα σενάρια για τη διαδοχή Λάρκου, και οι πρώτες ανεπίσημες πάντα πληροφορίες κάνουν λόγο για σκέψη του προέδρου να τοποθετήσει στη νευραλγική θέση, πρόσωπο το οποίο ξέρει καλά τα θέματα της ομάδας.


Ένας από αυτούς, είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Νεόφυτου Λάρκου. Ο λόγος για το Σίμο Ταραπουλούζη που παραμένει στην Ομόνοια. Ο Σίμος, είχε προσληφθεί με εισήγηση του Λάρκου και μαζί έκαναν τον πρώτο και δύσκολο σχεδιασμό της ομάδας, το καλοκαίρι του 2019, όπως επίσης και το καλοκαίρι του 2020.
Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Ταραπουλούζη, ο οποίος έχει επίσης καλή σχέση και συνεργασία με το Χένινγκ Μπεργκ.
Ένα άλλο όνομα που ακούγεται είναι του Νίκου Χαραλαμπίδη.  Θυμίζουμε ότι στις 2 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε η επάνοδος του Ο κ. Χαραλαμπίδης ήταν υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της ομάδας προτού φύγει από την Ομόνοια και με την επιστροφή του διορίστηκε σαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τοποθετήθηκε στο πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας.
Η αναπλήρωση του Λάρκου, θεωρείται στοίχημα από τη διοίκηση Παπασταύρου αφού όλοι ξέρουν ότι ο Νεόφυτος, εκτός από την πολύ καλή δουλειά που έκανε, τυγχάνει μεγάλης εκτίμησής από τον κόσμο.