Η διακοπή του πρωταθλήματος, θεωρητικά πάντοτε, δίνει την ευκαιρία για ανάσες στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, αν κι αυτό δεν ισχύει για όλους, από τη στιγμή που απουσιάζουν από τις προπονήσεις εννέα διεθνείς.
Είναι ωστόσο μία ευκαιρία να πέσουν λίγοι οι ρυθμοί, καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια, μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων, παραμένει ιδιαίτερα… βαρύ. Κι αυτό διότι στη… μέση υπάρχουν τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για τους ομίλους του Europa Conference League με Γάνδη και Παρτίζαν, καθώς και ο εξ αναβολής αγώνας με την ΠΑΕΕΚ, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Αμμοχώστου θα κληθεί να δώσει οκτώ παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Η αρχή θα γίνει από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και θα κλείσει το 2021 με τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο.
Ιδού αναλυτικά το προσεχές πρόγραμμα της Ανόρθωσης:
– Με Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (20 Νοεμβρίου )
– Με Γάνδη εντός (25 Νοεμβρίου)
– Με Απόλλωνα εντός (29 Νοεμβρίου)
– Με ΠΑΕΕΚ εντός (3 Δεκεμβρίου)
– Με Παρτίζαν εκτός (9 Δεκεμβρίου)
– Με Δόξα εντός (13 Δεκεμβρίου)
– Με Εθνικό στο Δασάκι (18 Δεκεμβρίου)
– Με ΠΑΕΕΚ εκτός (22 Δεκεμβρίου)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα Πέμπτη όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Ως γνωστόν, απουσιάζουν οι εννέα διεθνείς και πρόκειται για τους Αρτυματά, Αντωνιάδη, Αβραάμ, Χρυσοστόμου, Ιωάννου, Λόρια, Κατσαράβα, Αραγιούρι και Αμπαρτζουμιάν.

Ανδρέας Βεντούρης