Δεν ξεκαθάρισε ακόμα το σκηνικό με το ιατρικό δελτίο και όπως φαίνεται για κάποιους παίκτες η ερχόμενη βδομάδα θα δείξει, αν έχουν πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του Σωφρόνη εν όψει ΑΕΚ.
Ο μόνος που έχει αυτή την στιγμή προβάδισμα για να προλάβει το ντέρμπι στην Αρένα είναι ο Πάρης Πολυκάρπου.
Ο Κύπριος αμυντικός, έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και θα δώσει επιπλέον επιλογή στην άμυνα. Απουσίασε ( λόγω θλάσης) στους αγώνες με Άρη, Δόξα και ΑΕΛ.
Για τους υπόλοιπους το σκηνικό συνοδεύεται με αμφιβολίες και την ερχόμενη βδομάδα θα μπορεί κάποιος να κάνει σωστή εκτίμηση.
Ο λόγος για τους Ντε Βινσέντι, Νταουσβίλι και Μάγκλιτσα. Δεν γίνεται κανένας λόγος για τον Ντανίλο αφού όπως γράψαμε ξανά, χρειάζεται ακόμα 2-3 βδομάδες για να μπορέσει να επιστρέψει με το Βραζιλιάνο να παραμένει καθημερινά στο γυμναστήριο.
Ο Ντογκαλά που αποχώρησε με την ΑΕΛ έπαθε μερική διάταση, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Όσον αφορά τα της προετοιμασίας, το σκηνικό περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη. Την Παρασκευή το φιλικό με τον Αχυρώνα στο Λιοπέτρι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και ακολούθως ρεπό μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη επαναρχίζουν οι προπονήσεις.