Ο Αντόνιο Κόντε διάγει τις πρώτες του μέρες ως προπονητής της Τότεναμ και έχει ήδη ξεκινήσει να αφήνει το στίγμα του.
Ίσως όχι ακόμα στο γήπεδο, αλλά εκτός αυτού, με τον Ιταλό να δίνει μεγάλη έμφαση στη διατροφή των ποδοσφαιριστών του.
Ο τεχνικός των Λονδρέζων φέρεται να απαγόρεψε την ύπαρξη σαλτσών όπως η μαγιονέζα και η κέτσαπ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, ενώ εκτός… πλάνων τέθηκαν και οι πίτσες!
Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος προπονητής είχε πράξει αναλόγως και στην Ίντερ, με τον Ρομέλου Λουκάκου να παραδέχεται στο παρελθόν πως υπό τις οδηγίες του Κόντε και τις αλλαγές που είχε κάνει στη διατροφή του, είχε καταφέρει να φτάσει «σε άλλο επίπεδο».