Έκανε ξανά την κριτική του για την Εθνική ομάδα και τους ιθύνοντες της ο Κώστας Μαλέκος μιλώντας στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε».
«Δεν γίνεται να μην συζητώ το θέμα, θα το συζητώ. Όλη αυτή η ησυχία με ανησυχεί» είπε αρχικά ο Κώστας Μαλέκος για να προσθέσει ο Μιχάλης Παπαγεωργίου: «Όχι η ησυχία, αδιαφορία».
Συνέχισε ο Κώστας Μαλέκος: «Να μην έχουμε κανέναν παράπονο από τις πόμπες και τα συνθήματα στους τοίχους. Μιλούσαμε για την Εθνική μετά την ισοπαλία με την Μάλτα και μετά από ένα μήνα ερχόμαστε εδώ πάλι στην επόμενη αποστολή. Να βγουν να μιλήσουν οι αρμόδιοι. Πήγαμε με το ΘΟΪ να παίξουμε με την ΕΝΥ Διγενής στον Ύψωνα και ήμασταν στις ξύλινες κερκίδες όπως παλιά. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ήταν εκεί και μιλούσε με τον κόσμο, πάει στα γήπεδα, βλέπει τι γίνεται και ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Η ΚΟΠ τι κάνει; Δεν γίνεται να μην κερδίζω την Μάλτα εντός έδρας και σαν να μην συμβαίνει τίποτα να βλέπουμε την επόμενη αποστολή».
Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου συμπλήρωσε: «Στο θέμα Εθνική ομάδα ότι και να κάνουμε τίποτα δεν αλλάζει».
Στην συνέχεια ο Μιχάλης Παπαγεωργίου ρώτησε τον Μαλέκο πόσα χρόνια ήταν ομοσπονδιακός στις μικρές Εθνικές: «Τέσσερα».
Τι επανάσταση έκανες; Τι άλλαξες; «Έκανα προπονήσεις περιφερειακές σε όλες τις πόλεις. Μάζευα 30 παιδιά από την Λεμεσό, από την Λάρνακα, από το Παραλίμνι, από την Πάφο και επέλεγα. Τουλάχιστον προσπάθησα να κάνω κάτι. Ακόμα και η δήλωση πριν από το παιχνίδι με την Λευκορωσία ότι αν χάσω φεύγω ήταν επανάσταση. Περιμένω αυτό νa το πει κάποια στιγμή και ο προπονητής της Εθνικής ανδρών».