Στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας επέστρεψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο έμπειρος στράικερ της Μίλαν και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν τη Γεωργία την Πέμπτη (11/11, 20:00) και την Ισπανία την Κυριακή (14/11, 21:45).
Επειτα από αρκετό χρονικό διάστημα ο Ζλάταν είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του με την εθνική του ομάδα και στη συνέντευξη Τύπου, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για το συγκεκριμένο γεγονός.
«Επιτέλους επιστρέφω και αυτό είναι πολύ ωραίο. Κάθε μέρα πρέπει να βλέπω το σώμα μου και πώς ανταποκρίνεται. Διότι μεγαλώνει, σε αντίθεση με το πρόσωπο που ομορφαίνει.
Όλοι θέλουν να παίξουν, αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο παιχνιδιού μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Αν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι εδώ γιατί είμαι μέλος της ομάδας.
Αν ο προπονητής μου θέλει να παίξω και τα δύο, θα παίξω και τα δύο. Αν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο Γιάνε Άντερσεν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 40χρονος επιθετικός των «ροσονέρι»