Ο Γρηγόρης Κάστανος είναι με την αποστολή της Εθνικής Κύπρου για τα παιχνίδια με Ρωσία και Σλοβενία και περιμένει και αυτός τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα του την Σαλερνιτάνα.
Τα δεδομένα έχουν ως ακολούθως:
Έτοιμη να αλλάξει χέρια φαίνεται πως είναι η Σαλερνιτάνα, βάζοντας τέλος στο σίριαλ με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο Κλαούντιο Λοτίτο έχει στη διάθεσή του τα ηνία τόσο της ομάδας από το Σαλέρνο, όσο και της Λάτσιο. Αυτό φυσικά δεν επιτρέπεται και η Σαλερνιτάνα έχει πάρει προθεσμία να αλλάξει «ηγέτη» ως το φινάλε του 2021.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Λοτίτο έχει στα χέρια του τέσσερις προτάσεις από ενδιαφερόμενα funds για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές για να καταλήξει ο Λοτίτο στον ενδιαφερόμενο και να προχωρήσει στη μεταβίβαση των μετοχών.
Αυτό πρέπει να συμβεί ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021, αφού σε άλλη περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποβολής του συλλόγου από τη Serie A.