Οι «αετοί» επέστρεψαν στις νίκες, κάνοντας πάρτι κόντρα στους «αρσεναλίστας», επικρατώντας 6-1 στο «Λουζ» και βρήκαν την εμφάνιση που έψαχναν αρκετό καιρό.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος παρέμειναν, ωστόσο, Πόρτο και Σπόρτινγκ, οι οποίες «καθάρισαν» Σάντα Κλάρα και Πάκος Φερέιρα εκτός έδρας με 3-0 και 2-0 αντιστοίχως.

Η Μπενφίκα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ , ενώ η απάντηση της Μπράγκα δόθηκε στο 12’. Ο Νούνιες σκόραρε από κοντά στο 37’ για το 2-1, στη συνέχεια ανέλαβαν δράση Ράφα Σίλβα (42’, 45’+3’) και Έβερτον (52’, 59’), οι οποίοι σκόραραν δις.

Νωρίτερα, η Πόρτο πέρασε με 3-0 από την έδρα της κάκιστης φέτος Σάντα Κλάρα. Ουσιαστικά, οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν μόνο στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ολιβέιρα, με συρτό σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό άνοιξε το σκορ. Τα δύο γκολ του Ντίας (46’, 77’) σφράγισαν το διπλό των «δράκων».

Ινάσιο (47’) και Πέδρο Γκονσάλβες (69’) ήταν πρωταγωνιστές της νίκης της Σπόρτινγκ στην έδρα της Πάκος Φερέιρα. Ο μπακ των «λιονταριών» σκόραρε με κεφαλιά από κοντά, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Κόατες, ενώ ο ταχύτατος εξτρέμ πλάσαρε μετά το γύρισμα του Εσγκάιο.