Για τις διοικητικές εξελίξεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, τις θέσεις των Σταύρου Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου, καθώς και για το αγωνιστικό κομμάτι, μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

– Για τη δήλωση του Σταύρου Παπασταύρου, ότι δεν πρέπει να εκδοθούν μετοχές στον κόσμο: «Από τη στιγμή που το έβαλε στο τραπέζι, θα πρέπει να το συζητήσουμε για να δούμε τις τελικές του θέσεις. Η συμφωνία που υπάρχει σήμερα, έχει περάσει από γενική συνέλευση. Θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η τελική μορφή της αλλαγής και να διαβουλευτούμε. Πρώτα πρέπει να έχουμε την τελική του θέση, να πάει μετά στο δ.σ του σωματείου κι ακολούθως σε γενική συνέλευση».

– Για τη δήλωση του κ. Παπασταύρου ότι αν ο κόσμος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να δώσει χρήματα στο σωματείο: «Κι αυτό θα πρέπει να το δούμε. Μπορεί να υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν και τα δύο. Στο παρελθόν, όταν συζητήθηκε το θέμα των μετοχών για να προχωρήσει η Ομόνοια σε εταιρεία, ο κόσμος θα αγόραζε μετοχές για να βοηθήσει το σωματείο για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σωστά το είπε ο κ. Παπασταύρου, δεν μπορεί ο κόσμος να βγάλει κέρδος. Τα χρέη έχουν μειωθεί μεν, αλλά είναι σημαντικά ακόμη».

– Για τις διαφορές με Τζον Χριστοδούλου: «Δεν ήρθαμε στη φάση που υπήρχαν διαπραγματεύσεις μεταξύ του σωματείου και του κ. Χριστοδούλου. Πρώτα έπρεπε να συμφωνήσουν μεταξύ τους. Όπως είπε ο κ. Παπασταύρου, υπήρχαν θέματα που ανέλαβε ο ίδιος να συζητήσει με το σωματείο. Μιλούσαν οι δικηγόροι μας με τον δικηγόρο του κ. Χριστοδούλου, για να μας πουν για πιθανές αλλαγές που θα ήθελαν. Ποτέ όμως δεν είχαμε λάβει γραπτώς τις τελικές θέσεις του κ. Χριστοδούλου».

– Για το τι ζητούσε ο Τζον Χριστοδούλου: «Ήταν 2-3 πράγματα. Το ένα ήταν οι μετοχές, το άλλο ήταν το δικαίωμα της πρώτης άρνησης που έχει το σωματείο σε περίπτωση που υπάρξει νέος επενδυτής. Δεν υπήρχε όμως λόγος από εμάς να τον εξασκήσουμε αν θα συνεχιζόταν η υφιστάμενη συμφωνία. Το τρίτο ήταν η διάρκεια του συμβολαίου. Φαινόταν ότι ο κ. Χριστοδούλου ζητούσε μία μεγαλύτερη διάρκεια και στο τέλος οι μετοχές που είχε να αγοραστούν πίσω από το σωματείο, κάτι που δεν υπάρχει στην υφιστάμενη συμφωνία, αφού με την πάροδο 20 χρόνων οι μετοχές επιστρέφονται πίσω στο σωματείο, χωρίς κανένα αντίτιμο».

– Για το αν επανήλθε ο κ. Χριστοδούλου: «Όχι, απλά είδαμε την δημόσια τοποθέτησή του».

– Για τη συνέχεια: «Συνεχίζουμε κανονικά με το υφιστάμενο Management Agreement. Πρέπει να συζητήσουμε το θέμα των μετοχών που έθιξε ο κ. Παπασταύρου και συνεχίζουμε».

– Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Είναι σημαντική η νίκη, αλλά πολύ σημαντική ήταν και η καλή εμφάνιση. Ήταν ξεκάθαρη η δήλωση του προπονητή ότι ήταν δική του ευθύνη για να το αλλάξει. Σιγά σιγά ολοκληρώνεται και η ευρωπαϊκή πορεία μας, θα είναι πιο ξεκούραστη η ομάδα και θα είναι πιο εύκολο το έργο του προπονητή».

– Για το αν προλαβαίνει η Ομόνοια το τρένο για τον τίτλο: «Νομίζω το είπε και χθες ο Παπουλής. Είναι ακόμη αρχές Νοεμβρίου, το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάη. Όπως είπε και ο Σαβέφσκι κάποτε, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Βλέπουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των ομάδων. Ο δεύτερος γύρος είναι καθοριστικός για να καταλήξουμε στις θέσεις των ομάδων».

– Για τον Παναγή: «Είχε αρκετό καιρό να παίξει αλλά έδειξε πως ήταν έτοιμος. Έκανε και μία μεγάλη απόκρουση».