Στη 14η θέση της γενικής κατάταξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Laser βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης, μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες που έγιναν το Σάββατο (06/11).
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (05/11) δεν έγιναν οι δύο προγραμματισμένες ιστιοδρομίες λόγω άπνοιας. Στην πρώτη κούρσα της ημέρας ο Κύπριος Ολυμπιονίκης ήταν 19ος στον κίτρινο στόλο, ενώ κέρδισε τη δεύτερη, για ν’ ανέβει στην 14η θέση γενικής. Πρώτος είναι ο Βρετανός Hanson ακολουθούμενος από τον συμπατριώτη του Beckett, o οποίος μόλις τον περασμένο μήνα αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στον αγώνα που ο Κοντίδης ήταν 5ος.

ΝΕΟΤΕΡΟ
Άπνοια επικρατεί στη Βαρκελώνη με αποτέλεσμα από τις έξι προγραμματισμένες προκριματικές ιστιοδρομίες να έχουν γίνει έως τώρα οι δύο. Τη Δευτέρα (08/11) θα γίνονταν οι πρώτες τελικές ιστιοδρομίες, αντ’ αυτού όμως είναι προγραμματισμένες τρεις προκριματικές, με στόχο να ολοκληρωθούν σήμερα τα προκριματικά και την Τρίτη (09/11) να ξεκινήσουν τα τελικά.
Ο Παύλος Κοντίδης, Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, είναι στη 14η θέση γενικής, έχοντας μια 1η και μια 19η θέση. Μετέχουν 135 αθλητές, χωρισμένοι σε δύο προκριματικούς στόλους (μπλε – κίτρινο). Οι πρώτοι 45 μετά τα προκριματικά θα είναι στον Χρυσό στόλο, ο οποίος θα διεκδικήσει τα μετάλλια.
Αναλόγως της εξέλιξης, θα υπάρξει ενημέρωση το απόγευμα.