Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στο Φάληρο με τους Νικαιώτες να βάζουν δύσκολα στους ερυθρόλευκους.
Ο Μασούρας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Αναγκαστική αλλαγή έγιναν οι Κουντέ, Παπασταθόπουλος και Γκάρι Ροντρίγκες για τον ΟΣΦΠ και… ενόψει ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία!
Ωραίο το παιχνίδι στο Φάληρο με τον Ιωνικό να μην κλείνεται πίσω και να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. Ο ΟΣΦΠ απείλησε με Μασούρα στο 3′, απάντησε με τον Τουράμ στο 5′ ο Ιωνικός. Στο 17′ οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Αγκιμπού Καμαρά μοίρασε για τον Γκάρι, ο οποίος έσπασε για τον Μασούρα στο ύψος του πέναλτι και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Ο Ιωνικός άγγιξε την ισοφάριση στο 23′. Αντεπίθεση για τους Νικαιώτες με τον Αοσμάν και τον Τουράμ να βγαίνουν μπροστά η μπάλα έφτασε στον Καμπράλ και αυτός προσπάθησε να νικήσει από πλάγια θέση τον Βατσλίκ (που δεν έκανε καλή εκτίμηση της φάσης), αλλά ο παίκτης των Νικαιωτών έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 29′ ο Λαλά βρέθηκε σε θέση φορ, αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 49′. Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη. Ο Ιωνικός στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Δυνατό-συρτό σουτ του Τουράμ, η μπάλα μόλις αουτ στο 63′. Σουτ του Καμπράλ, μπλόκαρε ο Βατσλίκ στο 67′. Σε μία αντεπίθεση του ΟΣΦΠ στο 74′ ο Χουτεσιώτης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ελ Αραμπί κρατώντας στο ματς την ομάδα της Νίκαιας. Ο Δημήτρης Σπανός ρίσκαρε στον φινάλε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ο Ιωνικός και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος(46′ Α. Παπαδόπουλος), Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Κουντέ(41′ Μ. Καμαρά), Εμβιλά, Ροντρίγκες(63′ Oνιεκούρου), Α. Καμαρά, Μασούρας(73′ Ανδρούτσος), Τικίνιο(73′ Ελ Αραμπί)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαφέας(90+2′ Μάναλης), Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Καμπράλ(76′ Λένις), Ματσούκας(76′ Ντελγκάδο, 90+2′ Κάνιας), Άοσμαν, Τουράμ